EU-bottle

Vakmanschap

Een bidon is een artikel waar door de meeste mensen niet lang over wordt nagedacht, je pakt hem omdat je dorst hebt en als je erin knijpt moet er vocht uitkomen! Dat is in grote lijnen wel waar het om draait.

Maar om een goede niet lekkende bidon te maken komt er toch iets meer kennis en vakmanschap bij kijken dan de doorsnee bidonnenmaker gebruikt.

Allereerst het granulaat waarvan de fles gemaakt wordt deze komt van de topproducent uit Duitsland en is speciaal vervaardigd om voedingstoffen in te bewaren/op te slaan dus geur en smaakloos. De doppen (altijd schroefdraad doppen) worden voorzien van een zachte siliconen trektuit, zodat deze prettig aanvoelt aan de lippen/tanden, maar nog belangrijker is dat de tuit ALTIJD goed blijft sluiten. Dus 100% lekvrij (ook handig als je de gevulde bidon in een sporttas vervoert, wie kent dat niet natte vlekken in de kleding voor aanvang van je training).

Procedure bestellen

U vraagt een offerte aan (kan per e-mail). Bij akkoord offerte levert u uw logo’s / artwork in. Wij maken een ontwerp voor u en mailen dat binnen 5 werkdagen aan u retour. Indien akkoord, gaat de order naar de productie, uiterlijk 20 werkdagen na goedkeuring order heeft u uw bidons op de stoep staan. (Indien geen akkoord, passen wij uw ontwerp gewoon weer aan). Indien u de bidon nodig hebt voor een evenement, dit graag van te voren aangeven, zodat er in ieder geval een uiterlijke leverdatum bekend is. Facturering geschiedt na levering. Betaling binnen 14 dagen. Indien u geinteresseerd bent verwijzen wij u graag door naar de contactpagina.

Uw bedrijfsnaam en logo

Indien u bidons onder eigen naam/logo wil laten maken, zorg dat u altijd uw bedrijfsnaam/logo in een AI bestand dan wel een EPS Vector bestand aanlevert (indien u dit niet in uw bezit heeft, heeft uw drukker van briefpapier dit wel) dit verkort vaak de levertijd.

Probeer bij het uitzoeken van kleuren van uw bidon altijd uw bedrijfskleuren er in terug te laten komen hierdoor kunt u uw logo misschien wel in 1 kleur afbeelden dit scheelt in de filmkosten.

Om een bidon mooi schoon te houden en dit ook te kunnen zien is een transparante bidon het handigst, er ontstaat nog al eens (vooral bij mensen die sportvoeding gebruiken) schimmel vorming onder in de bidon.