Racebanden draad

Bekijk op deze pagina de racebanden draad van Ambrosio die Legends biedt.

Blitz

Blitz

De Blitz is een licht bandje voor op de weg in de maat 700 x 23 (= 23 x 622) met een nylon karkas en een slick profiel. Het gewicht is 220 gram, en de bandenspanning moet op 7 à 9 bar gehouden worden. Verkrijgbaar in zwart en zwart met zilver.

Calypso K

Calypso K

De Calypso K is een 700 x 23c (= 23 x 622) bandje voor op de weg met een karkas van polyester/katoen en Kevlar met een klassiek korenaarprofiel. Het gewicht is slechts 215 gram, en de bandjes worden gereden op een druk van 7 à 8 bar. Calypso K is verkrijgbaar in classic (naturel flanken met zwart loopvlak) , blauw, geel en zwart.

Idea

Idea

Idea is een semislick 700 x 20 bandje voor op de weg. Het karkas is van nylon en de band weegt 220 gram. De bandenspanning is 7 à 8 bar. Verkrijgbaar in de kleuren geel/zwart, rood/zwart, oranje/zwart en zwart.

Iris K

Iris K

Iris K is een lichtgewicht bandje met klassiek profiel in de maat 700 x 20c met een polyester/katoen karkas met Kevlar brekerlaag. Het gewicht is 190 gram, en de band is leverbaar in de kleuren classic (naturel flanken met zwart loopvlak) , blauw, rood, geel en zwart.

Logo

Logo

De Logo is een klassieke band verkrijgbaar in klassieke kleur en helemaal zwart met een gewicht van 230 gram.

Logosport

Logosport

Logosport is een 700 x 23c (= 23 x 622) bandje voor op de weg met een nylon karkas. De band heeft een licht profiel in de vorm van het logo. Het gewicht is 310 gram, en de bandjes worden gereden op een druk van 7 à 8 bar. Calypso K is verkrijgbaar in classic (naturel flanken met zwart loopvlak) , rood, blauw, geel en zwart.

Targa K

Targa K

Targa K is een zeer licht (170 gram) klassiek wegbandje in de maat 622 x 22 met een korenaarprofiel. Het karkas is van katoen/polyester met Kevlar, en het is verkrijgbaar in de kleurencombinaties classic (naturel flanken met zwart loopvlak), blauw, rood, geel, blauw/zwart, rood/zwart, geel/zwart en zwart.