Racebanden tube

Bekijk op deze pagina de racebanden tube van Ambrosio die Legends biedt.

Velodromo

Velodromo

Velodromo is een bandje voor op de wielerbaan met een gespikkeld profiel en een gewicht van slechts 145 gram. Het 700 x 21 bandje rijdt het beste op een spanning van 10 à 15 bar, natuurlijk met een latex binnenbandje.

Platinum

Platinum

Platinum Platinum is een klassieke band voor op de weg met een te verwachten zeer lange levensduur. 700c x 21,5 mm breed met katoen/polyester karkas. Het gewicht is 250 gram, en het bandje komt het beste tot zijn recht met een latex binnenbandje. Kleuren: classic (naturel flanken met zwart loopvlak) en zwart.

Magnumcross Performance

Magnumcross Performance

Magnum Cross Performance is een lichtgewicht cyclocross-band voor 28” (=622) velg, 32 mm breed, te rijden met latex binnenbandjes op een druk van 5 à 6 bar. De band heeft een karkas van katoen/ polyester, en weegt 415 gram.

Magnumcross

Magnumcross

De Cyclocross-band voor 28” (=622) velg, 32 mm breed, te rijden met 2,5 – 5,5 bar, afhankelijk van de ondergrond. De band weegt 460 gram.

Freccia

Freccia

Freccia biedt keus aan degenen die een racefiets met een kleinere wielmaat hebben: Freccia is een klassiek bandje in naturel/zwart maar dan in de maten 26”, 24”, 22” en 20”. Er zijn bijbehorende butyl binnenbanden die op 6 à 7 bar gereden kunnen worden.

Espresso

Espresso

De Espresso is een klassieke 28” (700 x 21 mm) band voor op de weg met korenaarprofiel. Het karkas is van katoen/polyester, en de band weegt 260 gram. Hij wordt gereden met latex binnenband op een spanning van 7 à 8 bar. Verkrijgbaar in de kleuren classic (naturel flanken met zwart loopvlak) en zwart.

Champion

Champion

De Champion is een 28” band voor op de weg (21,5 mm) met geheel katoenen karkas en een klassiek korenaarprofiel. Te gebruiken met een butyl binnenband. Het gewicht is 280 gram, en de band wordt gereden met 7 à 8 bar. Verkrijgbaar in de kleuren classic (naturel flanken met zwart loopvlak) en zwart.