Las

Al meer dan 30 jaar produceert LAS sporthelmen van een bijzonder hoog kwaliteitsniveau. Deze 30 jaar evaring heeft geleid tot exceptionele prestaties op het gebied van veiligheid, design en innovatie.

Italiaans design

LAS helmen worden volledig in Italië gemaakt, dat wil zeggen met een Europese ISO-certificatie, indachtig Europese aansprakelijkheidsregels en met het vakmanschap en design. De firma bestaat sinds 1974 en is gevestigd in Bergamo (regio Milaan). LAS maakt hoofdzakelijk helmen voor twee categorieën sport: wielrennen en paardensport, maar daarnaast ook voor short-track schaatsen, kayak, kano, rafting, delta-gliden en bergsport.

LAS is een pionier op het gebied van impact-beveiliging in combinatie met een zo laag mogelijk gewicht , draagcomfort en bewegingsvrijheid.

LAS Helmets S.R.L. laat al zijn helmen testen bij het Safety Equipment Institute dat de Amerikaanse goedkeuringen afgeeft, bij INSPEC (U.K.), Newton Italy en SAI Global in Australië.

LAS helmen worden gebruikt door o.a.

BARDIANI CSF PRO TEAM

 

 

Beste hoofdbescherming

Dankzij de jarenlange ervaring, opgedaan in verschillende takken van sport én door de wereldwijde distributie wordt LAS gezien als het referentiepunt in de wereld van de hoofdbescherming.

LAS combineert innovatie en technologie van materialen met een 100% made in Italy design, welke door de rest van de wereld wordt bewonderd en getracht te imiteren. Alle producten zijn ontworpen en geproduceerd in Italië; en dat wil men ook zo houden!