High End

Bekijk op deze pagina de High End producten van Las.

Anubi

Anubi

De LAS Anubi, het nieuwste stukje design van de Italiaanse helmenfabriek. Met een nieuwe techniek is er een plastic middenstuk in de helm geplaatst die naast een stoere look ook voor extra veiligheid zorgt.

Galaxy

Galaxy

De LAS Galaxy is een comfortabele helm die dankzij het Cat Eyes Evo fit systeem perfect aansluit op het hoofd. De milieumilieuvriendelijke padding, die voor de volle 100% uit bamboe is gemaakt, zorgt voor een optimaal draagcomfort.

Galaxy Bluetooth

Galaxy Bluetooth

De LAS Galaxy BT is een weg en MTB-helm met een geïntegreerd bluetooth-communicatie-systeem. Door contact te maken met een draadloos apparaat, is het mogelijk om op een veilige manier ‘handen aan het stuur’ te communiceren.

Haxial

Haxial

De LAS Haxial verkrijgbaar in zeven verschillende kleurcombinaties. De Haxial met een heel eigen design. Een helm met 23 luchtgaten.

Infinito

Infinito

De Infinito van LAS is een helm die uitermate geschikt is voor zowel fietsen als skaten. Met een gewicht van slechts 260 gram en 20 luchtgaten is dit een stukje Italiaans vakmanschap.

Istrion

Istrion

Aanval is de beste verdediging: met een Istrion helm kun je alle aandacht op de weg houden. Bovendien is het een helm met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in de branche, en dat voor een helm die voor 100% ontworpen èn geproduceerd is in Italië.

Krypton

Krypton

Krypton is synoniem aan sierlijkheid. Het ontwerp met zijn fraaie curves is herkenbaar uit duizenden. De Krypton, elegantie en veiligheid, made in Italië.

Squalo

Squalo

De Squalo is een compacte en absoluut veilige helm met een goede aerodynamica, en hij is niet overdreven duur.

Supreme

Supreme

De Supreme is the high end van de high end. Deze tophelm is het topstuk van LAS. Met de Supreme heeft u gegarandeerd een perfecte pasvorm en veel draagplezier.

Victory

Victory

Perfecte pasvorm, 25 ventilatie-openingen en is zeer licht met 230 gram. Victory is de keuze van de profs.