Squirt Lube

Squirt lube bestaat o.a. uit verschillende soorten wax die zijn verwerkt in een emulsie; dit heeft het voordeel dat er een uitzonderlijke hoog percentage wax in zit. 
Na het aanbrengen dringt de vloeistof door tot in de openingen tussen de binnenste pinnetjes,rolletjes en plaatjes van de ketting. Het water verdampt langzaam en de wax laat een laagje achter dat water-, zand- en vuilafstotend is (olie / teflon trekt juist vuil aan!). 
De ketting blijft dus schoon en loopt soepel, waardoor er aanzienlijk minder sprake is van slijtage aan de onderdelen van de aandrijftrein. 

Waarom Squirt?

Omdat het werkt. Het is simpel;

  • Olie/teflon trekt vuil aan terwijl wax water-, zand- en  vuilafstotend werkt. 
  • Squirt lube bestaat voor 38 % uit wax. 
  • De ketting blijft schoon (je handen dus ook!) en het schakelen gaat  soepel, ook na langdurig gebruik en/of lange afstanden. 
  • Ontvetten behoort tot het verleden, even afborstelen voldoet. 
  • Te mooi om waar te zijn? Zie de vele recensies waar Squirt de maximale testscore krijgt.

Squirt Lube voordelen

Vanwege de hoge kwaliteit van de wax blijven je onderdelen langer schoon en hoef je ze nooit meer te ontvetten; afborstelen voldoet. Soepel en efficiënt schakelen, geen last meer van zwarte handen,‘chainsuck’ of een piepende ketting. Ketting en tandwielen gaan minstens 40 % langer mee dan bij gebruik van een gangbaar smeermiddel.