Het bedrijf Xentis produceert alleen carbon delen van de allerhoogste kwaliteit, met een klein clubje carbon enthousiastelingen die perfectie zo hoog in het vaandel hebben staan, dat een normaal gesprek met ze voeren zo af en toe een hele uitdaging begint te worden.

Xentis absolute toewijding in carbon

Alle research en productie wordt gedaan in eigen huis en alle medewerkers zijn hoogopgeleide werktuigbouwkundigen, of afgestudeerd in de aerodynamica of anderszins de weg een beetje kwijt. De mensen van Xentis vinden het een uitdaging om het product steeds verder te perfectioneren en vergeten zo af en toe wel eens dat het product ook nog verkocht moet worden, daarom zult u niet snel grote advertenties van hun zien, omdat ze er van uitgaan dat het product zichzelf verkoopt en dat marketing alleen iets is waardoor de prijs van het product stijgt en het product niet beter wordt.

Promotiefilm Xentis

De werkelijkheid voorbij

Dat mensen de lat hoog leggen is een nobel streven, maar op de wijze waarop Xentis dit doet is soms de werkelijkheid voorbij, nieuwsgierig! kijk eens op de piste of laat u eens verrassen bij een triathlon en kijk welke toppers zelf kiezen voor dit merk (Xentis sponsort de echte topathleten).