Sponsoring

Na jaren plat te zijn gemaild en gebeld voor sponsoring van opnieuw een zeer welgemeend goed doel, waar ik ook elke keer weer trouw mijn sponsor geld aan doneerde, heb ik dit jaar het roer compleet omgegooid.

Vele personen, stichtingen en ander goed bedoelde organisaties heb ik de afgelopen jaren ondersteund, en van slechts enkele heb ik naderhand nog eens weer iets gehoord in de vorm van een verslag of een bedankje, bij de meeste hield het contact op, zodra de poet binnen was. Ook is er redelijk veel aan materiaal naar dit soort acties gegaan, men heeft zich al opgegeven voor een sponsoractie, en zal op de fiets een berg opgaan, of van hier naar heel ver weg reizen of juist andersom, en dat alles voor het goede doel, alleen hebben ze nog geen, fiets/ helm/schoenen etc. en of ik die beschikbaar wil stellen.

Nu geachte vrienden, is het roer omgegooid! En ga ik de Mont Ventoux op!!  Nee, ik heb geen fiets nodig, die heb ik en nog een mooie ook! Wielen, helm en schoenen, daar zal het allemaal niet aan liggen, het is meer de man op de fiets. Ik ben nu al bang voor de opmerkingen die ik zal krijgen als ik word ingehaald in de klim. “Aan de fiets ligt het zeker niet!"  “Phoe snelle wielen!" Of, ach naar beneden gaat beter! Dat soort opmerkingen, die mij ervan doen overtuigen dat ik inderdaad geen klimmer ben, maar dat wist ik zelf ook wel.

Nu wil ik de uitdaging aangaan, om boven te komen in de strijd met mijzelf en de elementen, om te strijden zoals ook de patiënten die de diagnose kanker gekregen hebben, zij moeten er dagelijks voor strijden en ik/ wij slechts de dag de we zelf uitgekozen hebben. Voor ons is het een dag serieus afzien, maar voor de patiënten, die we allen wel kennen uit onze eigen omgeving is het een strijd om te blijven leven, of weer normaal te kunnen functioneren, daarom vraag ik ook uw financiële steun voor dit evenement. Alle beetjes helpen, ik vraag niet om mega bedragen en ook niet om de helft of een kwart van jullie sponsor budget. Het gaat er om dat, indien mogelijk wij met elkaar ervoor zorgen dat de ziekte kanker een ziekte is die hopelijk over een paar jaar niet meer de lading heeft die het nu heeft, maar dat je er gewoon mee leven kan en dat het misschien op termijn een ziekte is die gewoon genezen kan worden, zonder alle moeilijke bijwerkingen.

Bezoek daarom mijn profiel op: http://www.goformontventoux.nl/profiel.html?deelnemer=175942
en doneer uw bijdrage! Dank voor jullie steun!!

Henk Kreeft.

Criteria

Legends hanteert vrij strenge criteria voor haar sponsorbeleid, er wordt nooit gesponsord ‘’voor het aanwezig willen zijn in het peloton’’ Er moet voor beide partijen een ‘’win -win situatie’’ uit te halen zijn en deze moet aantoonbaar gemaakt kunnen worden.

Legends als Sponsor

Mocht jij denken dat jij of jouw vereniging in aanmerking komt voor sponsoring, stuur dan een e-mail naar legends en wij zullen dan je aanvraag beoordelen op haalbaarheid.